logo image
    • Υγεία
    • Δίαιτα
      • Άρθρα Δίαιτας
      • Όλες οι δίαιτες
    • Διατροφή
    • Ψυχολογία
    • Γυμναστική
    • Συμβουλές ομορφιάς
    • Συνταγές
      • Αλμυρές Συνταγές
      • Γλυκές Συνταγές
      • Συνταγές Διαίτης
      • Ποτά
    • Άνδρας
    • Stars 4 Beauty
    • Sex 4 Me
    • Ψυχολογικά Τεστ
    • Ζώδια
Βρίσκεστε εδώ :: Αρχική » Συνταγές » Συνταγές Αλμυρές » Μοσχάρι με μπρόκολο »

Μοσχάρι με μπρόκολο

Μοσχάρι με μπρόκολο

Μοσχάρι με μπρόκολο
Μήπως βαρεθήκατε τις ίδιες γεύσεις; Τι θα λέγατε για τρυφερό μοσχάρι χωρίς κόκαλα, μαγειρεμένο σε σάλτσα σόγιας και τζίντζερ, με μπρόκολο και ρύζι ή ζυμαρικά!

Υλικά για τέσσερα άτομα:
¼ φλυτζανιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φλυτζάνι ζωμό κρέατος
2 κουταλιές της σούπας άσπρη ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
1 κιλό μοσχάρι χωρίς κόκαλο, κομμένο σε μικρές μερίδες
¼ κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο τζίντζερ
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
4 φλυτζάνια ψιλοκομμένο φρέσκο μπρόκολο
 
Οδηγίες: Έτοιμο σε 30 λεπτά.

Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύετε το αλεύρι, το ζωμό, τη ζάχαρη και τη σάλτσα σόγιας, μέχρι να διαλυθούν καλά η ζάχαρη και το αλεύρι.

Σε ένα μεγάλο τηγάνι ή γουόκ σε δυνατή φωτιά, μαγειρεύουμε το κρέας για 2 ή 4 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Προσθέστε το μείγμα του ζωμού, το τζίντζερ, το σκόρδο και το μπρόκολο.

Αφήστε τα να βράσουν και  χαμηλώστε τη φωτιά. Σιγοβράστε για 5 έως 10 λεπτά ή μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Σερβίρετε με ρύζι ή ζυμαρικά της αρεσκείας σας και φυσικά με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί!


Diet4me Tools
post image

Υπολογισμός Δείκτη Μάζας Σώματος

post image

Υπολογισμός ιδανικού βάρους

post image

Υπολογισμός Κατανάλωσης Θερμίδων

post image

Ψυχολογικά Τεστ

Lets Social:
Copyrights 2014 @ Diet4me.gr - Development by Webprofile